EST | FIN

Tervetuloa Metsämörköjen kotisivulle!

 

Meistä ja meidän tekemisistä!

 

  Me halutiin pitkän yritysrupeaman jälkeen lähtea toteuttamaan itseäni muualla.Tuntuu etuoikeutetulta voida yhdistää työ ja harrastus.
  Me muutetiin tänne tuppukylään vuonna 2005.Tarkoitus oli päästä muuttamaan samantien ja remontoida uusi koti kuntoon pikkuhiljaa asumisen yhdeydessä.Hirsitalon vankat rakenteet ja mahdollisuudet saivat meidät vakuuttumaan ja päätos siedän ostamisesta tehtiin pian. Me kunnioitetaan vanhan siedän tunnelmaa remontti-ja sisustusratkaisuissaan,mutta tehdä ne perusteellisesti ja mahdollisimman ymparistöystävallisesti.
 Eestiin kotiseudun historiaan tutustuminen vahvista identiteedin rakentamista ja lisää ymmärrystä kultuurin pysyvyydestä ja jatkuvuudesta.
Vaatteet  ja tekstiilit tehtiin itse, ja niitä käytettiin säästeliäästi.Materjaalit olivat paljolti oman talon antaimia- villa, pellava,nahka ja puuta.
Entisäidessäni vanhoja huonekaluja koristelen ne yleensä esineen oman historian,muodon ja käyttotarkoituksen sekä tyylin mukaisesti.Kehotan aina hyödyntämään ullakoilta,kellareista,myyjäisistä ja kirpputoreilta löytyviä huonekaluja. Ne saatavat näyttää huonokuntoisilta ja persoonattomilta,mutta ne ovat kuitenkin historiansa ja käyttöympäristönsä kautta osa hienoston tai tavallisen kansan taidetta.
Valmistamme ja myyme myös nahkatuotteitä,käsineet,vyöt,laukut,kukkarot sekä upeat salkut ja lompakot.
 Meidän perheeseen kuuluu kääpiokanit,papukaijat,kissat ja koirat. Kanin voit ostaa myös meiltä.

Voimme myös auttaa ideanne kokonaisvaltaisessa toteutuksessa.Suunnittelemme teille sopivan tuotteen alusta loppuun pitkäaikaisella kokemuksella.

                                                                   Ottaka yhteys jo tänään!